Blingedal & Olesen Huse

Få os til at bygge dit hus


Hvis du skal til at bygge nyt hus, er der rigtig mange ting, der skal tages stilling til. Nogle vil mene, at det kan være uoverskueligt, at stå med håndtering af sådan et projekt. Vi står klar til at rådgive jer omkring hvordan jeres hus kan se ud, og giver jer et økonomisk overblik over hvad der kan bygges ud fra jeres budget. 


Firmaets helt konkrete politik hedder, kvalitet til en billig pris. Vi kan tilbyde en utrolig attraktiv pris, da vi ikke har mange led der skal betales til igennem en byggeproces. Udover det har vi nogle fordelagtige indkøbsaftaler. 


Når du bygger hus hos os kan du blandt andet få 25% rabat på dit kommende køkken fra HTH.


Vi ønsker gerne at vores kunder kommer sikkert i hus, derfor giver vi kunden en 10 årig byggeskadeforsikring.
25% RABAT HOS HTH

HUS 1
HUS 2
HUS 3

Hvilken type hus er mest jer?


Vi står klar til at rådgive

Ensidig taghældning 

Et hus med ensig taghældning er som fladt tag en moderne funkies stilart. Et rigtig poulært valg, da det giver et utrolig lækker lofthøjde i den ene side af huset. Denne tagkonstruktion er ved os det billigste valg.  

Fladt tag

Et fladt tag er en meget moderne tagkontruktion, og giver et kasseformet funkies udtryk. Taget bliver byggetop med det tilstrækkelige fald til afvanding. Vi tilbyder en Rephanol tagdækning, som er miljøbevist og et bæredygtigt produkt. 

Arkitekttegnet

Arkitekttegnede huse er et ekslusivt valg. Disse huse har en ganske unikt udtryk, og ses oftere og oftere. Har du fået tegnet dit hus ved en arkitekt, står vi klar til at give dig et godt tilbud ud fra deres materiale.

Lokalt tømrermester arbejde


IMG_7888
IMG_9588
Ydunsvej 5
Ydunsvej 3
Ydunsvej 1
ydsunsvej 4
Ydunsvej 2
blingeole
Jægerspris3
Jægerspris4
kutdf
nybyg 3
13321
1323232